ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ KUNG FU

ΠΑΙΔΙΑ

Σας ενδιαφέρει η βελτίωση της υγείας του παιδιού σας, η ανάπτυξη των ικανοτήτων του και η ευελιξία, ενώ θα εκπαιδεύεται σε ένα διασκεδαστικό, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον; Ή ίσως ψάχνετε για ένα απλό και αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας κατάλληλο για το παιδί σας; Και στις δύο περιπτώσεις το παραδοσιακό Wing Chun Kung Fu είναι η δραστηριότητα που ψάχνετε. Το πρόγραμμα μας “Kung Fu για παιδιά” έχει σχεδιαστεί ειδικά για το παιδί σας, έτσι ώστε να του δώσει ένα υγιές σώμα και μυαλό. Η Ιδέα μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να “Σκέφτονται και να πράττουν το σωστό” όχι μόνο κατά την παιδική τους ηλικία αλλά και στην υπόλοιπη ζωή.

εν συντομία :
  • Αναπτύσσει την αυτοπειθαρχία του
  • Αποκτάει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του
  • Μαθαίνει πώς να διαχειρίζεται διάφορες μορφές bullying
  • Συγκεντρώνεται καλύτερα στο σχολείο
  • Υιοθετεί μια πιο θετική στάση σε διάφορες καταστάσεις
  • Γίνεται πιο ισορροπημένο και υπεύθυνο άτομο

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

Πλεονεκτήματα για τα παιδιά
Τα παιδιά με το Wing Chun διδάσκονται το σεβασμό, την ευγένεια τον αυτοέλεγχο ενώ συγχρόνως γυμνάζονται σε ένα πλήρες πρόγραμμα. Οι μαθητές κατορθώνουν μέσα από την εξέλιξη να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση τους και ακόμα να μπορούν να ελίσσονται στον δρόμο κάτω από διάφορες καταστάσεις με τον αποτελεσματικότερο τρόπο να δίνουν μάχη χωρίς να μάχονται.

Αυτοάμυνα
Τα παιδιά μέσα από το Wing Chun μαθαίνουν να σκέφτονται και να μην πανικοβάλλονται σε μία απειλή που θα τους τύχει στο δρόμο, μπορούν και αντιδρούν με σωστές τεχνικές αυτοάμυνας.

Αυτοπεποίθηση
Καθώς το παιδί κατακτά επιτυχώς τα όσα έχει διδαχτεί προχωρά για νέους στόχους με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση του να ενισχύεται σημαντικά. Έτσι μπορεί να πει κανείς ότι το Wing Chun διδάσκει αυτοσεβασμό, αυτοπεποίθηση και αυτοκυριαρχία.

Συντονισμός
Το Wing Chun ενεργοποιεί ολόκληρο το σώμα βοηθώντας την ανάπτυξη της ισορροπίας που συχνά παραμελείται στα ομαδικά σπορ.